Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

26

aug, 2020

FUJIFILM Wint 2 Prestigieuze EISA Awards

By: | Tags: | Comments: 0

FUJIFILM is zeer verheugd dit jaar twee prestigieuze EISA Awards in ontvangst te mogen nemen. De FUJIFILM X-T4 is gekozen tot EISA CAMERA VAN HET JAAR en de FUJIFILM X100V tot EISA COMPACT CAMERA VAN HET JAAR.

De X-T4 van Fujifilm is een uitstekende systeemcamera met een X-Trans CMOS-sensor van 26 megapixel. Hij combineert een compact formaat met een zeer hoge beeldkwaliteit, indrukwekkende snelheid (tot 20 fps in volle resolutie) en professionele videomogelijkheden zoals 4K met 60 fps. Een van de belangrijkste nieuwe functies is de 5-assige beeldstabilisatie in de body, die afhankelijk van het objectief tussen de 5 en 6,5 stops corrigeert. Daardoor zijn zelfs bij lange belichtingstijden haarscherpe opnamen mogelijk. Het scherm kan nu opzij worden gedraaid, zodat je jezelf gemakkelijk kunt filmen. Fujifilm heeft de beste APS-C systeemcamera tot nu toe gemaakt.
De Fujifilm X100V lijkt op zijn voorgangers in de X100-serie, maar is in feite een geheel nieuw ontwerp. Het is de meest geavanceerde compactcamera van dit moment. De X100V heeft dezelfde sensor en briljante hybride optische/elektronische zoeker als de geavanceerde Fujifilm X-Pro3 systeemcamera, en de prestaties zijn ook van dezelfde klasse. Hij beschikt over een nieuw en verbeterd 23mm F2 objectief, samen met een kantelbaar scherm dat de camera niet omvangrijker maakt. Dit alles in een kleine camera die weerbestendig is en in een jaszak past, waardoor hij ideaal is voor reizen en straatfotografie.

You must be logged in to post a comment.