FUJIFILM CAPTURE ONE EXPRESS

Deze actie loopt nog:


Capture One Expres FUJIFILM


DOWNLOAD CAPTURE ONE
Capture One Express FUJIFILM (Free Download)

Express
Aangepaste cameraprofielen voor elke ondersteunde FUJIFILM-camera, maakt een ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid van de camera direct bij de camera mogelijk en vormt de ultieme basis voor verdere aanpassingen met elk RAW-bestand.

Learning Hub
Of je nu een korte tutorial of een diepgaand webinar nodig hebt, de Learning Hub is de plek om naartoe te gaan. Toegang tot Capture One FUJIFILM handleidingen en webinars gratis op learn.phaseone.com


Capture One FUJIFILM

Prijswinnende software voor beeldbewerking Capture One is ontwikkeld met de ambitie om creatieven in staat te stellen hun visie te realiseren. Door een soepele, efficiënte workflow is
Capture One de keuze van de professional in imaging-software. Capture One FUJIFILM biedt aangepaste camera-ondersteuning exclusief voor FUJIFILM. De erkende workflow-oplossing, uitzonderlijke kleurverwerking en precisiebewerking. Capture One levert nu FUJIFILM filmsimulaties en tethering-ondersteuning.

Voeg meer toe met Capture One Pro FUJIFILM

Tethering
Voor een snelle en nauwkeurige workflow is Capture One’s toonaangevende tethered capture de juiste keuze. Het is betrouwbaar, flexibel en direct op uw computer vastgelegd, zodat u meteen een kijkervaring krijgt.

Professional Asset Management
Met de functies voor activabeheer in Capture One kunt u snel al uw afbeeldingen selecteren en ordenen. Dit maakt het proces eenvoudig, snel en efficiënt.

Geavanceerde kleurbewerking
Kleur is ongetwijfeld een van de belangrijkste aspecten van elke afbeelding. Met de natuurlijke kleuren en dynamische bewerkingstools van Capture One ervaart u nauwkeurige en moeiteloze kleurcorrectie.

Lagen
Voor precieze lokale aanpassingen kunnen lagen en maskeropties worden toegevoegd voor flexibele bewerking. Beheer de impact door de dekking van elke laag te wijzigen.

Beschikbaarheid
Capture One Express FUJIFILM wordt meegeleverd bij elke door FUJIFILM RAW ondersteunde camera-aankoop.
DOWNLOAD CAPTURE ONE