Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

31

aug, 2020

Fotoreis naar Helgoland met Olympus

By: | Tags: | Comments: 0

Begin 2020 was er een introductie-aanbieding op de Olympus OM-D E-M1 mark III. Bij aankoop van de camera maakte je kans op een geheel verzorgde fotoreis naar Helgoland onder begeleiding van Alexander Koenders. Een consument uit Nijmegen heeft gewonnen en ze vertelt over de reis en haar ervaring met het fotograferen van Jan van Genten.

Vrijdagmiddag 12 juni kwamen we aan op Helgoland. De groep bestond uit 9 mensen. We zijn meteen naar de plek gegaan waar de Jan van Genten zitten: het fotograferen kon beginnen. Ik werd goed geholpen door Alexander Koenders, maar ook door Gustav Kiburg en andere hele goede fotografen. ’s Avonds na het eten zijn we nogmaals teruggegaan. Door de goede aanwijzingen heb ik mooie foto’s van de Jan van Genten kunnen maken.

Zaterdagmorgen zijn we na het ontbijt naar het bijbehorende eiland Düne gegaan. Hier hebben we mooie foto’s van zeehonden kunnen maken. ’s Middags waren we weer terug op het andere eiland en hebben we een korte wandeling gemaakt met een klein groepje. Zondagochtend zijn we opnieuw naar de plek van de Jan van Genten gegaan. Tegen de avond hebben we foto’s bekeken die we hebben gemaakt. Je leert hier heel veel van. Het was ook fijn om tips te krijgen.

Maandag, de laatste dag, zijn we in de ochtend voor het laatst de Jan van Genten gaan fotograferen. Ik wilde nog graag een mooie foto van een aanvliegende Jan van Gent maken, en dat is ook gelukt! Ik ging dus met een goed gevoel de boot op.

Alexander en Nikita van DTL Travel & Photography, bedankt voor deze mooie verzorgde, interessante en leerzame reis!

Bekijk meer foto’s

You must be logged in to post a comment.