Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

3

sep, 2020

Een nieuw tijdperk voor portretfotografie breekt aan met de FUJINON XF50mmF1.0 R WR

By: | Tags: | Comments: 0

FUJIFILM introduceert de FUJINON XF50mmF1.0 R WR. Een prachtig en zéér lichtsterk objectief voor de FUJIFILM X-Serie camera’s dat in veel opzichten zeer bijzonder is. Zo beschikt de XF50mmF1.0 R WR niet alleen over een enorm groot diafragma van maar liefst ƒ1.0. Het is ook ’s werelds eerste objectief voor een systeemcamera met een dergelijk groot diafragma dat beschikt over autofocus.

Dankzij een zogenoemde ‘DC scherpstelmotor’ voor de aansturing van het scherpstelsysteem dat in dit objectief huist, is het mogelijk om uiterst accuraat, precies én ook nog eens snel automatisch scherp te kunnen stellen. Iedere fotograaf die weleens gebruik heeft gemaakt van een objectief met een diafragma van ƒ1.0 weet dat scherpstellen niet gemakkelijk is, mede door de daarbij gepaard gaande zéér geringe scherptediepte.

You must be logged in to post a comment.