Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

1

aug, 2018

Doe mee aan de Olympus Fotowedstrijd!

By: | Tags: | Comments: 0

Vakantiekiekjes? Wij houden ervan! Zo leuk om te zien wat Ringfotoklanten meemaken tijdens de zomervakantie en daarom hebben wij in samenwerking met Olympus een zeer ‘zomerse’ fotowedstrijd uitgeschreven. 

Ben jij verknocht aan je Olympus fototoestel? En ben je gek op foto’s maken? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Van 1 augustus tot en met 1 oktober kun je namelijk meedoen aan de Olympus Fotowedstrijd! Upload je foto hier en maak kans op een prachtige prijs: een cadeaubon ter waarde van € 300,-, die je geheel mag besteden aan Olympus-accessoires bij een Ringfotowinkel bij jou in de buurt.

Het thema is: zomervakantie

Hitte, strand, vakantie en ijsjes… Wij willen het allemaal zien! Upload een mooie impressie van jouw fijnste zomervakantiemoment. Voelen we de zon branden en krijgen wij dat onmiskenbare zomergevoel van jouw foto? Dan win jij misschien wel die mooie prijs!

Hoe werkt het?

Upload je mooiste zomervakantiefoto en begin oktober 2018 kiest de vakjury een winnaar. Gewonnen? Wij nemen contact met je op en zorgen dat je je prijs in ontvangst kunt nemen bij een Ringfotowinkel bij jou in de buurt. Veel succes!

Upload snel je foto!

You must be logged in to post a comment.