Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

9

apr, 2019

Digitale direct-klaar fotografie met Canon Zoemini C en Zoemini S

By: | Tags: , , | Comments: 0

Canon heeft twee nieuwe unieke camera’s waarmee je heel veel plezier kan beleven.

Het betreft de Canon Zoemini C en Zoemini S. Beide camera’s hebben een ingebouwde fotoprinter, zeg maar digitale direct-klaar camera’s.
Ook zijn deze camera’s zeer geschikt voor het maken van selfies dankzij de speciale spiegel. De foto’s hebben een zelfklevende achterkant om overal op te plakken. Beide modellen zijn in zakformaat dus erg makkelijk mee te nemen.

Zoemini C

Met deze slimme combinatie kun je vanaf hetzelfde apparaat foto’s maken en printen. Dankzij de 5  Megapixel camera, de MicroSD-kaartsleuf en de Zink™ technologie heb je alles om onderweg foto’s te maken. De lichte Zoemini C is verkrijgbaar in vier coole kleuren en is de perfecte metgezel in zakformaat. Het slanke ontwerp past gemakkelijk in je handpalm, zak of tas zodat je de camera ontzettend makkelijk kunt meenemen. Nooit meer bijvullen en geen slordige navullingen meer dankzij de inktvrije Zink™ technologie. Microkristallen reageren bij verhitting en produceren onderweg vlek-, scheur- en waterbestendige foto’s.

Zoemini S

Met deze slimme 2-in-1 kun je vanaf hetzelfde apparaat opnamen maken en printen. Dankzij de 8 Megapixel camera, de MicroSD-kaartsleuf en de ZinkTM technologie  heb je met de Zoemini S alles om onderweg foto’s te maken. Deze lichtgewicht fotoprinter is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, parelmoerwit, roségoud en is moeiteloos overal mee naartoe te nemen omdat deze gemakkelijk in je zak of tas past. Een spiegel aan de voorkant en ringlicht zorgen voor spectaculaire selfies en groepsfoto’s zijn een fluitje van een cent met de functie voor opnamen op afstand met de Canon Mini Print-app.

Kom de camera’s bekijken bij één van de meer dan 150 Ringfotowinkels in Nederland. Klik hier voor een vestiging in uw buurt.

You must be logged in to post a comment.