Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

6

jul, 2018

Deel je avonturen met Olympus Image Share

By: | Tags: , , | Comments: 0

Olympus Image Share maakt fotograferen leuker dan ooit

In combinatie met een compatibele Olympus-camera, maakt de smartphone-app OLYMPUS Image Share fotograferen leuker dan ooit. Met deze app kun je foto’s die met een Olympus-camera zijn gemaakt, eenvoudig importeren naar een smartphone en direct delen met familie en vrienden. Overal ter wereld. Alle recente Olympus OM-D en PEN camera’s zijn voorzien van ingebouwde wifi. Hiermee wordt fotograferen leuker dan ooit. Dankzij deze draadloze verbinding is het nu kinderlijk eenvoudig om meteen al je vakantiefoto’s op social media te plaatsen of met je vrienden te delen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of tablet en de Olympus Image Share-app. Deze is gratis te downloaden voor Android in de Play Store of voor iOS in de App Store. Maar het gaat niet alleen om het delen van je foto’s; er is zoveel meer.

 

Olympus Image Share is namelijk ook meteen je GPS-tracker. Het kan registreren waar op de wereld je je bevindt en zal op de seconde nauwkeurig je positie op de aardbol bijhouden. Kom je ‘s avonds terug in je basiskamp, dan synchroniseert Olympus Image Share de GPS-data met de foto’s in je camera. Laad je je foto’s vervolgens in in je favoriet software, dan zie je meteen op welke plaatsen je bent geweest en waar je je foto’s die dag hebt genomen. Ook is Olympus Image Share een app die je smartphone omtovert tot afstandsbediening.

Wil je de perfecte selfie maken?

Op het scherm van je smartphone zie je je gemaakte compositie, verander je je camera-instellingen, kies je waar je wilt scherpstellen en maak je je foto, die je meteen op je smartphone terug ziet. Uiteraard wordt de foto ook in de hoogst mogelijke resolutie bewaard op de geheugenkaart in je camera. Als laatste heeft Olympus een aantal bewerkingsmogelijkheden toegevoegd aan de app. Zo kun je je gemaakte foto’s direct eenvoudig bewerken en er een persoonlijke touch aangeven.

Wil je nóg verder gaan met het bewerken van je foto’s? Dan biedt een tweede app in de vorm van Olympus Image Palette verregaande mogelijkheden. Zo kun je hiermee talloze art-filters toepassen, schaduwen en hooglichten corrigeren, je beelden rechtzetten en je foto’s voorzien van een eigen watermerk of handtekening. Ook Olympus Image Palette is volledig gratis te gebruiken.

You must be logged in to post a comment.