Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

1

feb, 2017

De Canon Academy: Vergroot je kennis, ontplooi je creativiteit

By: | Tags: | Comments: 0

De Canon Academy nu voor slechts €25,- in plaats van €225,-! Bij aankoop van een EOS 1300D / 800D / 760D / 750D / 700D / M3 / M10.

Altijd al alles willen weten van fotograferen, zodat jij die perfecte foto kan maken of de basisprincipes leren van filmen met je spiegelreflexcamera? Grijp dan nu je kans. Binnen de Canon Academy leer je zowel thuis als klassikaal je nieuwe camera kennen. Daarnaast heb je de beschikking over een online personal coach die jouw foto’s voorziet van concrete feedback. Zo verbeter je jouw fotografie en maak je voortaan de beste foto’s.

Hoe werkt het?

Koop één van de geselecteerde camera’s in de actieperiode. Ontvang bij je aankoop een voucher met unieke code. Bezoek www.fotovakschool.nl/canon om je in te schrijven voor de Canon Academy. Ontvang per mail een link via welke je de theorie zelfstandig thuis kan doornemen, voor je het praktijkgedeelte gaat volgen bij de Fotovakschool. Neem je camera, voucher, inschrijfbevestiging en aankoopbewijs mee naar het praktijkgedeelte bij de Fotovakschool.

Actieperiode

De actieperiode loopt van 1 februari 2017 t/m 31 juli 2017. Het praktijkgedeelte van de Canon Academy wordt door de Fotovakschool gegeven op verschillende locaties in Nederland tot medio september 2017, onder voorbehoud van beschikbaarheid locaties.

Lees meer over de actie

You must be logged in to post a comment.