CANON 250D

’s Werelds lichtste DSLR met variangle scherm, met klassieke bediening en geavanceerde technologie. Prachtige foto’s en 4K video’s zijn eenvoudig vast te leggen en de camera communiceert intuïtief met slimme apparaten.

DE COMPACTE DSLR

Als ’s werelds lichtste DSLR-camera met variangle scherm kun je de EOS 250D naar meer plekken en dus vaker meenemen. Zo kun je fantastische beelden vastleggen wanneer je in een creatieve bui bent.

VERBLUFFENDE BEELDEN MET HOGE RESOLUTIE EN 4K VIDEO’S

Maak haarscherpe en kleurrijke foto’s met 24,1 megapixels en 4K video’s. Een sensor met APS-C-formaat en DIGIC 8-processor zorgen voor geweldige resultaten, zelfs bij weinig licht.

BLIJF GEFOCUST EN SCHERP

Of je het moment nou vastlegt met 5 fps met de optische zoeker of gebruikmaakt van Dual Pixel CMOS AF Live View met Eye AF – je geniet sowieso van haarscherpe resultaten.

VERBONDEN MET JOUW LEVEN

Je kunt foto’s eenvoudig delen met vrienden en familie – koppel de EOS 250D gewoon aan je smartphone of tablet met Bluetooth en de ingebouwde Wi-Fi van de camera doet de rest.

EENVOUDIG OF GEAVANCEERD

Het is heel eenvoudig: je richt en maakt foto’s. Dankzij de stapsgewijze gebruikersinterface en Creative Assist-modus kun je je creativiteit de vrije loop laten. Het variangle touchscreen maakt lastige hoeken en selfies gemakkelijk.

CANON EOS 250D BODY

+ EF 18-55 MM F/4-5.6 IS STM + EF 50 MM F/1.8 STM

  • 24,1 megapixels APS-C CMOS sensor
  • Wi-Fi en bluetooth
  • Hoge resolutie 4K video’s
  • Optische zoeker en 3 inch variangle LCD-touchscreen

Adviesprijs € 809,-

Voor € 659,- 

MEER SPECIFICATIES EOS 250D