Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

8

feb, 2021

Canon | Nieuw ultracompacte XA45 4K/UHD 20x optische zoomlens

By: | Tags: | Comments: 0

De XA45 is één van de meest draagbare en compacte professionele 4K UHD-videocamera’s die momenteel verkrijgbaar zijn. De camera heeft een 1/2.3-type CMOS-sensor en DIGIC DV6-beeldprocessor die ongelooflijke 4K UHD-kwaliteit levert, terwijl verbeterde Full HD-beelden worden gemaakt door oversampling HD-verwerking.

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten met een 20x optische zoom en 29,3 mm groothoek. Een consistente beeldkwaliteit wordt gegarandeerd door de krachtige 5-assige beeldstabilisatie, terwijl de 3D real-time lensgroepstructuur snel en stil zoomen mogelijk maakt om te zorgen voor een reactieve bediening.

Het opnemen in XF-AVC UHD 160 Mbps bij 25P en Full HD 45 Mbps bij 50P/ 50i / 25P en MP4 UHD 150 Mbps bij 25P en Full HD 35 Mbps / 17 Mbps bij 50P / 25P wordt ondersteund, terwijl continu opnemen in Slow en Fast motion mogelijk is in zowel UHD als Full HD met een maximumsnelheid van 1200x.

Deze geavanceerde videocamera beschikt onder andere over een infraroodmodus om bij weinig tot geen omgevingslicht te filmen en een 3-inch LCD-touchscreen voor intuïtieve bediening. Andere kenmerken zijn Dual SD-kaartsleuven voor back-ups en Relay Recording, een 3G-SDI-outputterminal en ondersteuning voor lineaire 4-kanaals PCM-audio, met standaard ingebouwde stereomicrofoon en twee XLR-aansluitingen.

Canon XA45
  • Ultracompacte 4K UHD-videocamera met 1/2.3-type CMOS-sensor en superieure Full HD met oversampling HD-verwerking
  • 20x optische zoomlens met groothoek en 5-assige beeldstabilisatie
  • Modi Slow en Fast motion in zowel UHD als Full HD
  • Infraroodmodus voor omstandigheden met weinig tot geen omgevingslicht
  • Lichtgewicht (alleen de body weegt ongeveer 740 gram) en zit boordevol professionele functies, waaronder twee XLR-ingangen met lineaire 4-kanaals PCM-audio

De Canon XA45 is leverbaar vanaf eind februari 2021. Neem contact op met jouw Ringfotowinkel voor meer informatie!

You must be logged in to post a comment.