Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

7

sep, 2017

Haal alles uit je foto’s met Canon’s geweldige fotoprinters

By: | Tags: , | Comments: 0

Canon All-in-One fotoprinters

Maak kennis met de nieuwe generatie All-in-One fotoprinters. Geniet van uitstekende kwaliteit, wireless connectiviteit en een groot touchscreen met een gebruiksvriendelijke interface. We lichten er 3 voor je uit.

Ontdek de nieuwe PIXMA TS8050 geschikt voor smartphones en tablets

Canon TS8050Met de Canon Print-app is de inhoud van je smartphone binnen handbereik. Print vanaf populaire sociale netwerken zoals Facebook en Instagram. Je kunt zelfs je foto’s en documenten naar geselecteerde cloudaccounts scannen. Scannen naar cloud is uitsluitend beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt.

Nieuw ontwerp, snellere resultaten

Wacht niet langer op de resultaten van je creativiteit. Elke functie is met een tik bereikbaar op het automatisch kantelbaar frontpaneel en geïntegreerd 10,8 cm (4,3 inch) touchscreen.

Snelle en eenvoudige bediening

Een nieuw ontworpen gebruiksvriendelijke interface maakt printen snel en leuk. Vereenvoudigde menu- en printerschermopties bieden eenvoudige toegang tot alles wat je nodig hebt, van basisfuncties tot printen vanaf SD-geheugenkaarten.


Pixma TS6050

Een compacte, ruimtebesparende printer, scanner en kopieerapparaat met meerdere verbindingsopties. Snel foto’s en documenten van hoge kwaliteit printen, plus een intuïtief 7,5 cm (3 inch) LCD-touchscreen. De canon TS6050 is een compacte All-in-One printer met touchscreen, ideaal om thuis documenten en foto’s te printen. Produceer prachtige foto’s en duidelijke tekstdocumenten, via een USB-kabel of Wi-Fi. De fine-inkjetprinttechnologie van Canon en de 5 afzonderlijke inktcartridges zijn handig en kostenbesparend en zorgen voor schitterende prints.

Canon TS6050Klein formaat

Volledig vernieuwde stijl en vernieuwd model dat zo’n 30% kleiner is dan eerdere, vergelijkbare modellen. Slimme contrasterende structuren, afgeronde hoeken en taps toelopende contouren maken het kleine frame van de printer nog kleiner. Een sublieme printer, zowel van binnen als van buiten.

Printen vanaf je smartphone, tablet, of camera

Je kunt eenvoudig printen vanaf je smartphone, tablet of computer, met ondersteuning voor Mopria voor Android, Apple AirPrint, Google Cloud Print, Windows 10 Mobile en de Canon Print-app voor iOS en Android, plus meerdere Wi-Fi-opties. Print je foto’s snel een gemakkelijk rechtstreeks vanaf Wi-Fi-camera’s.


SELPHY CP1300

Stijlvol en draagbaar voor snelle en prachtige wireless fotoprints vanaf compatibele smartphones, tablets en camera’s. Print prachtige foto’s vanaf je smartphone, digitale camera, SD-kaarten en meer met de handige SELPHY Compact Photo Printer. Deel dierbare herinneringen op een unieke manier met een breed scala aan lay-out- en ‘shuffle’-opties.

Slim printen

Geniet van snel wireless printen vanaf een smartphone of tablet met de Canon Print-app, MopriaTM, Apple AirPrintTMen de Wi-Fi-knop. Combineer afbeeldingen van meerdere smartphones met Party Shuffle.

Canon Selphy CP1300Duurzame kwaliteit

Levendige en duurzame foto’s van topkwaliteit zijn in minder dan 1 minuut klaar met dye-sublimation-technologie. Auto Image Optimize zorgt ervoor dat je foto’s er altijd op hun best uitzien.

Unieke foto’s creëren

Maak en deel razendsnel unieke prints met een breed scala aan lay-out- en ‘shuffle’-opties, waaronder pasfotostrips en ID-print.

 

Ontdek alle modellen!

 

You must be logged in to post a comment.