Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

21

feb, 2019

Nieuw: de Canon EOS RP

By: | Tags: , , , , , | Comments: 0

De Canon EOS RP is een compacte, lichte intuïtieve camera in de full-frame Canon EOS R serie voor amateurs en fotografieliefhebbers. De camera zal vanaf 27 februari leverbaar zijn bij geselecteerde Ringfoto winkels.

De camera brengt de kracht van full-frame camera’s in een kleine, lichte body uit de EOS R-serie, waardoor je nog meer creatieve mogelijkheden hebt om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

De nieuwe standaard voor full-frame beeldkwaliteit

De 26,2 Megapixel CMOS-sensor van de Canon EOS RP werkt ongelooflijk bij weinig licht dankzij een DIGIC 8-processor en DLO in de camera, die direct vanaf de camera uitstekende resultaten geeft.

Een lichtgewicht body met een snellere, slimmere lensvatting

De RF-lensbevestiging biedt nog meer creativiteit dankzij een nieuwe generatie full-frame lenzen met RF-lensvatting. Ze zijn ontworpen om op de optimale afstand van een full-frame sensor te werken en bieden meer creatieve mogelijkheden zoals snellere scherpstelling en ongelooflijke beeldkwaliteit.

Op een nieuwe manier opnamen maken

De Canon EOS RP biedt een nieuwe manier om de voordelen van full-frame te benutten. Maak opnamen met het ruime assortiment full-frame EOS RF-lenzen en het brede assortiment EF- en EF-S-lenzen via een adapter, zonder dat dit ten koste gaat van de optische prestaties.

Canon EOS

EOS-bediening zonder concessies

Een comfortabele grip in EOS-stijl; een variangle touchscreen met hoge resolutie; en een elektronische OLED-zoeker maken geavanceerde bediening mogelijk in een lichte body (485 g).

Maak fantastische, superstabiele video’s

Stel vloeiend scherp met Dual Pixel CMOS AF en film trillingsvrije beelden met Movie Digital IS in een resolutie tot 4K met een reeks gebruiksvriendelijke bewerkingscodes. De microfoon- en hoofdtelefoonaansluitingen zorgen voor volledige audiobediening en het variangle LCD-touchscreen zorgt voor stabiliteit en een duidelijk beeld van je onderwerp.

De Canon EOS RP

• Een lichtgewicht, intuïtieve full-frame camera uit de EOS R-serie
• RF-vatting en toegang tot EF- en EF-S-lenzen via adapter
• Full-frame beeldkwaliteit én indrukwekkende prestaties bij weinig licht
• Dual Pixel CMOS AF met AF-positionering over het hele frame
• Snelheid, stilte en uitstekende connectiviteit
• Geavanceerde 4K-videofuncties voor filmmakers

You must be logged in to post a comment.