Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

28

aug, 2019

Canon EOS 90D

By: | Tags: | Comments: 0

De EOS 90D is de opvolger van de populaire EOS 80D. De nieuwe camera is ontworpen voor DSLR-fotografen die verschillende onderwerpen fotograferen, maar die zich willen ontwikkelen en specialiseren in de sport- en wildlifefotografie.

De camera maakt foto’s van 32,5 Megapixel met maximaal 10 fps en volgt tegelijkertijd snel bewegende objecten met behulp van het iTR-autofocussysteem. Twee aantrekkelijke punten voor sport- en wildlifefotografen zijn de APS-C-sensor, die het bereik van telelenzen vergroot, en het DSLR-ontwerp, dat gebalanceerd en comfortabel aanvoelt met grotere optica.

Ongeacht wat gebruikers willen fotograferen, één van de nieuwe EOS-camera’s is perfect voor hen – met beelden in hoge resolutie, snelle continue opnamen en superieure 4K-video van bioscoopkwaliteit met Dual Pixel CMOS AF.

You must be logged in to post a comment.