Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

6

jul, 2017

De EOS 6D MARK II: een geheel nieuwe wereld van creatieve full-frame fotografie

By: | Tags: , | Comments: 0

De EOS 6D MARK II helpt u nieuwe creatieve doelen te bereiken, van ambitieuze persoonlijke projecten tot de eerste stappen als professioneel fotograaf.

  • De full-frame sensor legt fantastische details vast, zelfs bij weinig licht en contrastrijke omstandigheden
  • Leg unieke momenten vast door opnamen te maken tot 6,5 fps en bewegende objecten te volgen met geavanceerde autofocus
  • Een revolutionair DSLR-ontwerp, geoptimaliseerd voor full-frame fotografie. De EOS 6D MARK II voelt meteen vertrouwd en is eenvoudig te bedienen
  • De camera is snel en eenvoudig op afstand te bedienen en beelden kunnen rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet worden gedeeld

Revolutionaire beeldkwaliteit voor uw volgende stappen in fotografie

Geniet van betere beeldkwaliteit, meer controle over de scherptediepte en geweldige prestaties bij weinig licht dankzij een full-frame sensor met een resolutie van 26,2 Megapixel. Zie de fijnste details, zelfs bij helder belichte delen en donkere schaduwen. En de kwaliteit blijft hetzelfde wanneer het donkerder wordt, met een maximale gevoeligheid van ISO 40.000 (uitbreidbaar tot ISO 102.400).

Prestaties die vertrouwen geven

De nauwkeurige scherpstelling, zelfs bij maanlicht, is te danken aan de 45-punts cross-type AF die ook objecten met nauwkeurige precisie kan volgen. Dual Pixel CMOS AF stelt moeiteloos scherp, ook in de Live View-modus – perfect als kritische scherpte belangrijk is. Met continue opnamen tot 6,5 fps kunt u zowel actie volgen als vluchtige momenten vastleggen.

Revolutie aan de binnenkant; evolutie aan de buitenkant

De EOS 6D Mark II voelt vertrouwd vanaf het moment dat u de camera in handen neemt; dat geldt voor meer ervaren fotografen, maar ook voor hen die nog geen ervaring met full frame hebben. Een verfijnd ontwerp – met touchscreenbediening en een grote optische zoeker – geeft vertrouwen, zodat u ook onder druk creatief kunnen zijn.

Wees nog creatiever met DSLR-video’s

Neem fantastische Full HD-video’s op die scherp en stabiel zijn, zelfs bij weinig licht. De geïntegreerde 5-assige digitale stabilisatie vermindert onbedoelde camerabewegingen en de Dual Pixel CMOS AF stelt soepel en constant scherp om onderwerpen nauwkeurig in beeld te houden. Pull-focus van het ene object naar het andere met één tik op het touchscreen van de EOS 6D MARK II.

Connected cameratechnologie voor nieuwe manieren van werken

De EOS 6D Mark II kan een constante Bluetooth®-verbinding met een smartphone of tablet houden.* Dit maakt het activeren van Wi-Fi gemakkelijker, waardoor u door foto’s kunt bladeren en ze kunt delen, en op afstand foto’s kunt maken met behulp van het scherm van een apparaat. De ingebouwde GPS van de EOS 6D Mark II voegt locatiegegevens toe aan de foto’s die u maakt.

De EOS 6D Mark II bouwt voort op de bijzonder succesvolle originele EOS 6D, met nog meer specificaties voor nog meer creatieve mogelijkheden voor fotografen.

EOS 6D MARK II

 

 

You must be logged in to post a comment.