Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

6

jul, 2017

Foto’s en films van topkwaliteit, gemaakt met een gebruiksvriendelijke camera die past bij uw leven

By: | Tags: , | Comments: 0

Met deze camera zult u met veel plezier mensen en plekken fotograferen. De EOS 200D is prettig in gebruik en levert uitstekende resultaten, of u nu beginner of gevorderd fotograaf bent. 

  • Fantastische DSLR-beeldkwaliteit, plus intelligente elektronica waarmee iedereen kan fotograferen
  • Een connected camera waarmee u gemakkelijk foto’s kunt delen vanaf een smartphone of tablet
  • Met Full HD-video’s vertelt u verhalen met bewegende beelden die er online en op uw TV geweldig uitzien
  • Welkom bij EOS: een verzameling camera’s, lenzen en accessoires waarmee u uw creativiteit de vrije loop kunt laten

Het is nu eenvoudiger dan ooit om prachtige foto’s en video’s te maken

De EOS 200D is de lichtste DSLR-camera ter wereld met een variangle scherm* en maakt geweldige fotografie eenvoudig. Maak hoogwaardige foto’s van 24,2 Megapixel waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Heldere optische zoeker of variangle LCD-scherm

Het maakt niet uit waar u uw camera voor wilt gebruiken, de EOS 200D is ontworpen om altijd het beste uit zichzelf te halen. Een optische zoeker laat de wereld zien zoals deze werkelijk is, en met het aanraakgevoelige variangle scherm kunt u opnamen maken met één tik. De snelste Live View AF ter wereld stelt in 0,03 seconden scherp.**

Werkt nauw samen met smartphones of tablets

Beelden kunnen wireless worden verzonden naar uw smartphone of tablet, waarna ze kunnen worden gedeeld met vrienden of online kunnen worden gepost. De EOS 200D kan ook vanaf uw smartphone of tablet worden bediend. Met Bluetooth activeert u gemakkelijk de Wi-Fi-connectiviteit rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet, zonder uw camera aan te hoeven raken.

Eenvoudig cinematografische video’s maken

Full HD-video’s, gemaakt met de EOS 200D, zien er online net zo goed uit als op een TV. De Dual Pixel CMOS AF houdt bewegende onderwerpen altijd scherp in beeld en u kunt ook de framerate veranderen, waarbij u de keuze hebt tussen een authentieke of een cinematografische look en feel. En waarom neemt u geen time-lapse video op van gebeurtenissen die zich gedurende een lange periode voordoen?

EOS 200D

You must be logged in to post a comment.