Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

19

sep, 2016

Altijd stabiele beelden met de Sony FDR-X3000R actioncam!

By: | Tags: | Comments: 0

Altijd stabiele beelden dankzij Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS)

De nieuwe compacte 4K FDR-X3000R is uitgerust met B.O.SS-beeldstabilisatietechnologie en er zijn tevens diverse innovaties samengebracht om hoogwaardig beeldopnamen te garanderen

De toevoeging van B.O.SS-technologie betekent dat je, je geen zorgen hoeft te maken over een schokkerige video. Deze actiecamera is gemakkelijk te monteren op een fiets, helm of ander voertuig.

Naast de beeldstabilisatietechnologie heeft de camera nog een aantal innovatieve specificaties.

De FDR-X3000R heeft een nieuw ZEISS Tessar-objectief, dat een natuurlijker beeld biedt met beduidend minder vervorming.  De stereomicrofoon zorgt voor een helder geluid en beschikt over Wind Noise Reduction.

De FDR-X3000R wordt geleverd met de nieuwe Live-View-afstandsbediening en kan worden bevestigd aan diverse montageaccessoires zoals de optionele Handlebar Mount (VCT-HM2)
Naast de mogelijkheid om 4K-video’s te maken biedt dit nieuwe model de optie om ca. 8,3MP intervalopnamen te registreren voor 4K time-lapse video’s. Het bewerken en delen van deze beelden kan via de gratis Action Cam Movie Creator PC-software.

De FDR-X3000R heeft een spatbestendige behuizing en wordt geleverd met een volledig waterdichte onderwaterbehuizing (MPK-UWH1) die te gebruiken is tot 60 meter.

  • CompacteFDR-X3000R 4K actiecamera met B.O.SS-beeldstabilisatie
  • Nieuwe 1/2,5 type 8,2MP4K Exmor R CMOS-sensor speciaal ontworpen voor 4K video’s
  • Nieuw ZEISS Tessar groothoekobjectief voor een natuurlijke beeldweergave en minder vervorming
  • Intuïtieve bediening, volledige controle over het maken van opnamen en in-/uitschakelen met de nieuw ontworpen Live-View-afstandsbediening in een draagbaar design
  • Waterbestendig tot 60m met meegeleverde onderwaterbehuizing (MPK-UWH1)
  • Mogelijkheid om hoogwaardige foto’s vast te leggen voor 4K time-lapse video’s

You must be logged in to post a comment.