Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

22

mei, 2019

Olympus Tough TG-6

By: | Tags: | Comments: 0

Deze camera is uiteraard de ideale reisgenoot voor een actieve vakantie, wilt u deze mooie nieuwe Olympus Tough TG-6 tijdens de zomervakantie meenemen?

Olympus voegt een nieuw vlaggenschip toe aan zijn serie Tough-compactcamera’s

de Tough TG-6, die bestand is tegen alle weersomstandigheden, onderwatergebruik, valpartijen en gewichtsdruk. De nieuwe TG-6 biedt niet alleen Olympus, befaamde krachtige prestaties, veldsensorsysteem en de mogelijkheid om de fijnste details en de helderste kleuren in een indrukwekkende kwaliteit vast te leggen, maar is ook uitgerust met talrijke verbeteringen en nieuwe functies. Hoogtepunten zijn onder andere de nieuwe onderwatermodus, de veelzijdigere opties voor macrofoto’s en een beter scherm met een verbeterde resolutie. De TG-6 zal vanaf begin juli te koop zijn, samen met een aantal nieuwe nuttige accessoires voor het uitbreidbare Tough-fotografiesysteem.

De nieuwe Tough TG-6 zal, tegelijk met alle nieuwe accessoires, vanaf begin juli 2019 verkrijgbaar zijn in het rood en zwart.

De adviesprijs bedraagt 479,-

You must be logged in to post a comment.